You are here

Оддржано годишното собрание на Слободен софтвер Македонија за 2009 година

Годишното собрание на Слободен софтвер Македонија се оддржа на 31 Јануари 2010 година. На него беше усвоен извештајот за работа на организацијата за 2009 година како и програмата за работа за 2010 година, која наскоро ќе биде објавена на нашата страница. Воедно организацијата му го честита изборот за член на Слободен софтвер Македонија на г-динот Виктор Стојановски и му посакува успешна работа. Во прилог можете да го преземете записникот од собранието.

ПрилогГолемина
PDF icon zapisnik-sobranie-31.01.2010.pdf110.01 KB
PDF icon izvestaj2009.pdf41.25 KB