You are here

Записник од собрание 10.01.2009 г.

Записник од собранието на Слободен софтвер Македонија одржано на 10.01.2009 г.

Документот е однесен во ЦРМ.

ПрилогГолемина
File zapisnik-sobranie-10.01.2009.odt194.94 KB