You are here

Презентација за слободен софтвер

Во склоп на НВО Саемот 2005 на Скопски саем на 10 декември 2005 (сабота) во 13.15 часот ќе биде одржана едукативната сесија во организација на Фондацијата Метаморфозис: „ИКТ за поефикасни локални самоуправи“.

Меѓу оние кои ќе зборуваат пред претставниците од локалната самоуправа ќе биде и Новица Наков од Слободен софтвер Македонија.

Сите заинтересирани се добредојдени.