You are here

Извештај за работата на Слободен софтвер Македонија во 2007 година

Извештајот за работа на Слободен софтвер Македонија презентиран на годишното собрание одржано на 19.01.2008 година е достапен за преземање од оваа страница.

ПрилогГолемина
PDF icon izvestaj-za-rabota-2007.pdf87.78 KB