You are here

Firefox и Thunderbird на македонски

Mozilla Firefox е слободен, open-source, меѓу-платформски и бесплатен веб прелистувач за Windows, Linux, MacOS X и други оперативни системи.

Firefox ви овозможува да ги извршувате вашите активности на интернет побрзо, посигурно и поефикасно одколку било кој друг интернет прелистувач.

Тој е мал, брз и лесен за користење, и нуди многу предности во однос на другите веб прелистувачи, како на пр. прелистување со табови и способноста за блокирање на непожелните скокачките прозорци. Повеќе информации ќе најдете на http://www.mozilla.com/en-US/firefox/.

Firefox e целосно преведен на македонски јазик.

Mozilla Thunderbird е моќен open-source клиент за е-пошта и дискусиони групи за 2004 година и иднината. Вратете ја функционалноста на вашата е-пошта.Вие сте повторно во контрола!

Мozilla Thunderbird поддржува напредна детекција и паметен начин да го отстраните отпадот во вашата пошта, вклучуваќи и многу други корисни можности. Повеќе информации ќе најдете на http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/.

Mozilla Thunderbird е исто така целосно превед на македонски јазик.