You are here

Програма за работа на Слободен софтвер Македонија за 2010 година

На собранието на Слободен софтвер Македонија оддржано на 31 Јануари 2010 година, беше донесена следнава програма за работа на организацијата за 2010 година.

ПрилогГолемина
PDF icon programa-za-rabota-2s.mk-2010.pdf124.8 KB