You are here

Кoнцептот на слободен софтвер и Македонија

Во организација на Метаморфозис oд 14-ти до 16-ти ноември, 2003 година, во Охрид, се одржа работилницата на тема „Новинарите и предизвиците што ги носи информатичкото општество“.

Во склоп на работилницата предавање на тема „Концептот на слободен софтвер и Македонија“ одржа нашиот Данко Илиќ.

Презенатацијата (слајдовите) можете да ги превземете тука (PDF) и тука (OpenOffice Impress).

ПрилогГолемина
PDF icon osm-ohrid2003.pdf155.37 KB
File osm-ohrid2003.sxi53.15 KB