You are here

Дискови со OpenOffice.org на македонски јазик

Деновиве добиваме многу нарачки на дискови со OpenOffice.org на македонски, но за жал сите 500 бесплатни примероци ги поделивме на годинешниот Инфоком.
Сега за сега, доколку сакате да нарачете CD ве молиме да контактирате со нас на следниве адреси:

  • agitator_НА_bagra.net.mk - Нас. Аеродром
  • zlat_НА_mail.com.mk - Нас. Аеродром
  • glisha01_НА_mail.com.mk - Центар
  • ufo_НА_linux.net.mk - Карпош 4, Влае
  • mancula_НА_hotmail.com - Тетово

Цената на дисковите е 70 денари или два празни диска за еден полн диск со OpenOffice.org на македонски. Доколку сакате да бидете вклучени на листава особено ако не сте од Скопје ве молиме напишете порака до info_НА_slobodensoftver.org.mk

Да ја искористиме приликава да ги повикаме сите заинтересирани фирми и поединци кои сакаат да донираат празни дискови кои повторно би ги делеле бесплатно со OpenOffice.org на македонски да контактираат со нас на info_НА_slobodensoftver.org.mk.