You are here

Прашања

Прашања што, зашто и како се прави Слободниот софтвер.

Како се создава слободниот софтвер?

Слободниот софтвер пред се е дело на стотици илјади поединци кои својата координација воглавно ја остварува

Страници

Subscribe to RSS - Прашања