You are here

Слободен софтвер Македонија учествуваше на првиот состанок на работната група за отворени податоци

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /srv/slobodensoftver/drupal-7.59/includes/menu.inc).

Состанокот се одржа на 16 ноември 2018 година во просториите на Министерството за информатичко општество и администрација со почеток во 9 часот. Беше посветен на запознавање на работната група и презентација на активностите што претходеле и што ќе следат во наредниот период, согласно Стратегијата за Отворени податоци и акцискиот план 2018-2020 година.

Наредниот состанок ќе се одржи во втората половина на месец декември 2018 година.

* Фото: Министерството за информатичко општество и администрација

ПрилогГолемина
Image icon 46451862_2165475290152751_3972406370078031872_o.jpg113.24 KB
Вести: