You are here

Марко Боцевски

Марко Боцевски

Марко Боцевски е еден од поновите членови на Слободен софтвер Македонија. Почнува да работи со GNU/Linux уште во 1996 година. Моментално работи како системски инжинер и ИТ консултант во компанијата Seavus.

Марко е еден од најискусните во нашиот тим кога станува збор за имплементација на технологии базирани на слободен софтвер.

Со Марко можете да контактирате на е-пошта: <marko Е-пошта slobodensoftver.org.mk>.