You are here

Нов форум за слободен софтвер

Неодамна тивко и нечујно почна да работи новиот форум за јавни дискусии на Слободен софтвер Македонија. Форумот ќе се користи за муабет и решавање на проблеми со кои се секојдневно се сретнуваат корисниците на слободен софтвер во Македонија. Значи доколку нешто ви шкрипи во компјутерот, слободно дојдете и прашајте на http://www.slobodensoftver.org.mk/forum/ (забелешка: овој форум веќе не постои).

Се надеваме дека новиот форум ќе стане постојана станица за сите корисници на слободен софтвер во Македонија.