You are here

Владан Поповиќ

Вести: 

Владан Поповиќ е еден од поновите членови на Слободен софтвер Македонија. Прв пат се запозна со организацијата од самото отварање на хаклабот КИКА и од тогаш активно е вклучен во скоро сите проекти на организацијата.
По професија програмер, најмногу сака python и активно ја следи неговата примена во веб технологиите.

Со Владан можете да контактирате на е-пошта: <vladan Е-пошта slobodensoftver.org.mk>