GNU/Linux Install Fest 2010
20ти ноември @ Хаклаб КИКА

Фотографии од настанот

Сабота (15.04.2006)

mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/ mali/

Слободен софтвер Македонија, 2010.