You are here

Собрание на Слободен софтвер Македонија 07

Согласно член 35 и од Статутот на Слободен софтвер Македонија редовното собрание на здружението ќе се одржи во среда 17 јануари 2007 со почеток во 19 часот во просториите на „Точка“.

Дневен ред:

  1. Извештај за работата во 2006 година;
  2. Креирање на општи и финансиски насоки за работа во 2007 година;
  3. Разно.