You are here

#10години 2с.мк: Слободни филмови; 4-9 мај 2012 во Кинотека на Македонија

По повод 10 години од основањето Слободен софтвер Македонија ќе организира неколку проекции на слободни филмови и филмови кои ги третираат прашањата за авторски права, слободен софтвер и слободна култура.

Повеќе информации за филмовите се достапни на slobodensoftver.org.mk/slobodnifilmovi/.

Слободен софтвер Македонија се заблагодарува на Кинотека на Македонија за севкупната поддршка за организирањето на овој настан.

Контакт за медиуми: <novica Е-пошта slobodensoftver.org.mk>.