You are here

Ричард Сталман во Скопје, по предавањето

Предавањето на Ричард Сталман помина над нашите очекувања. Во преполната сала во Холидеј-ин Сталман зборуваше час и половина и одговараше на прашања на публиката речиси цел час.

Се надеваме дека на сите други 250 луѓе им беше подеднакво интересно колку на неколкуте членови на Слободен софтвер Македонија.

RMS во Скопје
Фото: Гоце Митевски

Тука сакаме да им се заблагодариме на сите кои несебично помагаа (направија постери, плакати, стримаа видео во живо, го снимаа видеото, фотографираа...)

Happy Hacking.

Вести: