You are here

Извештај за работата на Слободен софтвер Македонија во 2008 година

Извештајот за работа на Слободен софтвер Македонија презентиран на годишното собрание одржано на 10.01.2009 година е достапен за преземање од оваа страница.

ПрилогГолемина
PDF icon izvestaj-za-rabota-2008.pdf93.71 KB