You are here

Годишно собрание на Слободен софтвер Македонија 2009

Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија, годишното собрание на организацијата ќе се одржи на 10.01.2009 год. (сабота) на локацијата за СподелиЗнаење, со почеток во 12 часот.

Дневниот ред е:

  1. Годишен извештај за 2008 година;
  2. Разно.

Сите информации за тоа како се одвива Собранието се составен дел на Статутот.