You are here

Библиотеката збогатена со 16 нови наслови

Страницата за библиотеката на Слободен софтвер Македонија, како и библиотеката во хаклабот КИКА со шестнаесет нови книги донација од Библиотеката на Македонската академија на науките и уметностите.

Голема благодарност до Љубомир Ѓоревски.