You are here

Презентација на роденденот на Википедија

На покана на Викимедија Македонија, Слободен софтвер Македонија одржа кратка презентација на роденденот на Википедија на 15.1.2011 г.

Презентацијата ја одржа Новица Наков. Целиот текст е достапен на врската подолу.

Ширење на хакерскиот дух: говор по повод 10 години Википедија