You are here

Собрание на Слободен софтвер Македонија 13.12.2017 во 19:00 часот, Хаклаб КИКА

На 13.12.2017 година во 19:00 часот, ќе се одржи вонредно годишно собрание на "Слободен софтвер Македонија", со следниот дневен ред:

1. Избор на нови членови;
2. Избор на нови членови на извршниот одбор на организацијата:
3. Разно

Со почит,
Јованка Гулицоска