You are here

Собрание на Слободен софтвер Македонија 05.07.2013 во 18:30 часот, Хаклаб КИКА

Почитувани колеги

Закажувам Собрание на „Слободен софтвер Македонија“ на 5.јули.2013 година во 18:30 часот со дневен ред:

1. Избор на нови членови на извршниот одбор на организацијата: претседател, потпретседател и секретар.

Доколку има предлози за дополнување на дневниот ред, ве молам испратете ми писмено барање (преку е-пошта).

Со почит
Миша Поповиќ / Misha Popovikj
http://slobodensoftver.org.mk