You are here

Тамара Атанасоска

Вести: 

align box

Тамара е студент на постдипломски студии на ФИНКИ во Скопје по Инженерство на интелегентни системи - Биоинформатика. Член е на Слободен Софтвер Македонија од 02.2012. Иако станува член на организација од скоро, дел е од заедницата од март 2011 кога за слободен софтвер дознава во исто време со програмата Google Summer of Code. Како дел од GSoC работи за GNOME и сега е дел од GNOME Foundation. Оваа година како дел од GSoC работи на E-cidadania.

Блогови:
tamara.softver.org.mk
tamaraatnasoska.wordpress.com